Koken
Het lijkt erop dat het niet uitmaakt met wat voor mes je een bos dille of sla snijdt. Het blijkt dat de temperatuur van het mes niet de...
Veel thuisbanketbakkers behandelen zout in zoete recepten als een vervelende formaliteit die ongestraft genegeerd kan worden. In feite verandert juist
Elke zichzelf respecterende pizzaiolo demonstreert trots deze truc – hij gooit en rekt het deeg uit zodat het niet scheurt, maar alleen een dun
Thuis bakken wordt vaak gefrustreerd door tijdgebrek, vooral tijdens het rijzen van het deeg. Het kan koppig weigeren om te rijzen als je al een kookschema hebt gemaakt,.
Het lijkt erop dat wat makkelijker kan – alle ingrediënten voor koteletten en vorm mengen. Maar de volgorde van de producten speelt hier een beslissende rol, en zout.
De meeste mensen wikkelen een krop kaas gewoon in een plastic zak en sturen het naar de groentelade. Na een paar dagen is de kaas bedekt met onaangenaam...
Iedereen is gewend om vlees te marineren in azijn of citroensap, maar deze methode droogt de vezels vaak te veel uit. Een veel verstandiger aanpak kwam tot ons.
Boekweitpap is een kenmerk van een gezond dieet, maar voor veel mensen blijft het een saai en klonterig gerecht uit hun kindertijd. Het hele probleem ligt in één.
De meeste koekjesrecepten vragen om de boter en suiker lichtjes luchtig te kloppen, maar leggen bijna nooit uit wat er gebeurt als je het proces verlengt.
Kipfilet is synoniem geworden met een saai dieet, maar dat ligt niet aan de kipfilet zelf, maar aan de ongeschikte bereidingsmethoden. Dit magere stukje
